Educa sprovodi sve časove i pripreme online.

Radimo u najsavremenijim online uslovima u virtuelnim učionicama gde imamo sve uslove za rad kao uživo. U virtuelnim učionicama imamo tablu, koristimo audio i video materijale i svaki čas je interaktivan.  Svaki čas se snima tako da posle možete još jednom odgledati isti čas, ili ako pratite nastavu u grupi, možete preko svog naloga odgledati propušten čas. Sistem je tako osmišljen da nikada i ne gubite časove i ostajete uvek u toku kursa koji pratite.

 Časovi su usmereni lično na Vas i prilagođeni Vašim potrebama i nivou znanja. Učite svojim tempom i uz to časove možete imati na bilo kom željenom mestu i u bilo koje željeno vreme!

Naš tim čine, kako ambiciozni i mladi, tako i iskusni i specijalizovani, profesori holandskog jezika.

Koristimo različite metode učenja kako bismo učenicima omogućili najbolje učenje. Nastavnik prilagođava svoju nastavnu metodu svakoj osobi ili grupi. Takođe na našim časovima koristimo  izbalansiranu metodu nastave uz kombinovanje vežbi slušanja, govora, čitanja i pisanja. Mi promovišemo samostalno učenje izvan škole i utičemo na to da učenici zaista koriste jezik i van škole. Pružamo uvek adekvatan feedback. Naši časovi su uvek interaktivni i mnogo toga se kroz nivoe ponavlja.

Naš tim čine, kako ambiciozni i mladi, tako i iskusni i
specijalizovani, profesori holandskog jezika.

UTF-8”Sanja Gvozdić

Sanja Gvozdić

Ana_Cenic

Ana Cenić

UTF-8”Sara-Smičković-03

Sara Smičković

Marijana_Petras

Marijana Petraš